×
1
How it works

Find unique things to do

Discover unique experiences: tours, homestays, farmstays, food experiences and more. All offered by locals.

2
How it works

Book an Activity or Stay 

Select your preferred date, book online and connect with the local - all via our secured system

3
How it works

Enjoy the Experience

Meet heart warming locals, experience their life & culture. Your travel empowers them. 

I like local uses cookies, please read our policy accept deny

Press

I Like Local in the news

UNIEK EN EERLIJK REIZEN MET I LIKE LOCAL

June 19th, 2014

Vrijwilligerswerk in Cambodja, logeren bij een familie in Thailand of lesgeven op een school in India: het nieuwe online reisplatform I Like Local brengt toeristen in contact met de lokale bevolking op een eerlijke manier. Unieke ervaringen voor de reizigers en extra inkomen voor de locals.

Read article

Travel Tuesday: I Like Local

June 17th, 2014

Social travel website I Like Local lanceerde vorige week haar internationale platform in Nederland. I Like Local biedt locals in Azië de mogelijkheid om geld te verdienen door hen aan reizigers te koppelen die op zoek zijn naar bijzondere en unieke ervaringen. Hartstikke gaaf natuurlijk want hoe tof is het om in direct contact te kunnen staan met de inwoners van het land waar jij naar op vakantie gaat.

Read article

5 Sunday Pleasures: I Like Local

June 15th, 2014

Op reis vind ik het fantastisch om met locals in contact te komen. Ik vertrek altijd met een open hart en geest en zonder plan op reis, en zo kom ik vaak in de meest mooie situaties terecht. Ik leer graag een cultuur en haar mensen kennen, en daar sta ik voor open.

Read article

Duurzaam social platform I Like Local koppelt reizigers aan locals

June 14th, 2014

Social travel website I Like Local lanceert deze week haar internationale platform in Nederland. I Like Local biedt “locals” in Azië de mogelijkheid om geld te verdienen door hen aan reizigers te koppelen die op zoek zijn naar bijzondere en unieke ervaringen.

Read article

I Like Local: Nieuw sociaal travel platform laat je de wereld door locals ontdekken

June 13th, 2014

Wel eens door Azië gereisd? Dan weet je dat overal waar je komt tours worden aangeboden waarmee je met een grote groep toeristen op stap gaat. Tof en je ziet mooie dingen, maar je ziet niet het échte Thailand of het échte Vietnam. Om reizigers in contact te brengen met locals en om locals in ontwikkelingslanden de mogelijkheid om geld te verdienen is er een nieuw sociaal travel platform opgericht, I Like Local.

Read article

Travel tips & inspiration: I Like Local

June 13th, 2014

Deze week werd alweer een nieuwe social travel website gelanceerd: het internationale platform I Like Local richt zich op reizigers die op zoek zijn naar bijzondere en unieke ervaringen in Azië biedt en “locals” in acht Aziatische landen die hiermee de mogelijkheid krijgen geld te verdienen.

Read article