×
1
How it works

Find unique things to do

Discover unique experiences: tours, homestays, farmstays, food experiences and more. All offered by locals.

2
How it works

Book an Activity or Stay 

Select your preferred date, book online and connect with the local - all via our secured system

3
How it works

Enjoy the Experience

Meet heart warming locals, experience their life & culture. Your travel empowers them. 

I like local uses cookies, please read our policy accept deny

Press

I Like Local in the news

I Like Local: deeleconomie op z'n duurzaamst

June 26th, 2014

Social travelwebsite koppelt mensen in Zuid-Oost Azië aan reizigers die op zoek zijn naar activiteiten die afwijken van de gebaande paden.

Read article

Op reis met locals

June 24th, 2014

Ontmoetingen met locals zijn vaak een mooie aanvulling op je reis. Maar hoe kom je in contact met lokale mensen, zonder dat het commercieel of massaal aanvoelt? Hiervoor bedacht Sanne Meijboom het sociaal travel platform ‘I Like Local’. Reizen en emigreren is Sanne niet vreemd. Op dit moment woont zij in Hong Kong.

Read article

5 Delights: I Like Local

June 24th, 2014

Vorige week heeft de social travelwebsite I like Local haar internationale platform in Nederland gelanceerd en dat is goed nieuws! I Like Local biedt “locals” in Azië namelijk de mogelijkheid om geld te verdienen door hen aan reizigers te koppelen die op zoek zijn naar bijzondere en unieke ervaringen.

Read article

Travel tip: ontmoet de locals!

June 21st, 2014

Al een tijd is het maken van verre reizen weer helemaal hot en happening. Verre landen bezoeken, backpacken en niets van tevoren plannen staat bij heel wat jongeren in Nederland op de bucket list. Want, we snappen het wel, want hoe gaaf is het om op het strand van Bali een duik te nemen in de zee of voor een tempel in Vietnam te staan?!

Read article

UNIEK EN EERLIJK REIZEN MET I LIKE LOCAL

June 19th, 2014

Vrijwilligerswerk in Cambodja, logeren bij een familie in Thailand of lesgeven op een school in India: het nieuwe online reisplatform I Like Local brengt toeristen in contact met de lokale bevolking op een eerlijke manier. Unieke ervaringen voor de reizigers en extra inkomen voor de locals.

Read article

Travel Tuesday: I Like Local

June 17th, 2014

Social travel website I Like Local lanceerde vorige week haar internationale platform in Nederland. I Like Local biedt locals in Azië de mogelijkheid om geld te verdienen door hen aan reizigers te koppelen die op zoek zijn naar bijzondere en unieke ervaringen. Hartstikke gaaf natuurlijk want hoe tof is het om in direct contact te kunnen staan met de inwoners van het land waar jij naar op vakantie gaat.

Read article